هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر ژاپن دیدار کرد

امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر ژاپن دیدار کرد حسین امیرعبداللهیان در ادامه دیدارها با مقامات ژاپن با نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در نخستین سفرش به ژاپن بعد از تصدی این سمت در توکیو حضور دارد، در ادامه رایزنی‌ها با مقامات ژاپن امروز (دوشنبه) ۱۶ مرداد ماه با ««فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی پیش از این نیز با «یوشیماسا هایاشی»، وزیر امور خارجه و «کاتسونوبو کاتو»، وزیر بهداشت، کار و رفاه اجتماعی ژاپن دیدار و در مورد آخرین وضعیت روابط دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و تحولات بین‌المللی گفت‌وگو کرده بود.

 

امیرعبداللهیان همچنین از نمایشگاه دائمی معرفی ظرفیت‌های صادراتی و جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری ایران در محل‌ سفارت جمهوری اسلامی ایران در توکیو بازدید کرد.

 

حسین امیرعبداللهیان و «هایاشی یوشی ماسا» وزیر امور خارجه ژاپن چهارشنبه ۲۳ فروردین ماه سالجاری تلفنی گفت‌وگو کرده بودند. وزیر امور خارجه ژاپن روابط دوستانه و تاریخی دو کشور را پراهمیت خواند و ضمن تشریح دیدگاه‌های کشورش در خصوص روند مذاکرات وین، دیدگاه ژاپن را برای کمک به تکمیل این روند اعلام کرد.

 

وزیر خارجه ژاپن همچنین از روند مثبت همکاری‌های ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال و از امیرعبداللهیان برای سفر به توکیو دعوت کرد.

 

تحولات اوکراین نیز از جمله موارد مورد گفت‌وگو در این رایزنی تلفنی بود و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بار دیگر بر مواضع صریح و اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال اوکراین و‌ مخالفت با جنگ تأکید کرد.

 

به گزارش فارس، پیش از این خبرگزاری رویترز به نقل از شبکه تی.بی.اس گزارش داد که حسین امیرعبداللهیان قرار است به توکیو سفر و با همتای ژاپنی خود و همچنین «فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر این کشور دیدار کند. این شبکه به نقل از چند مقام دولت ژاپن اعلام کرد که جنگ اوکراین از جمله موضوعات مورد گفت‌وگو در این سفر خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار